Abonamentul START – 15 lei/luna

AloElite-CatCosta

Acopera un pachet de servicii limitate de baza de prima necesitate.

 • Interventie  de urgenta in caz de avarie/defectiune la instalatia de caldura
 • Interventie de urgenta in caz de avarie/defectiune la instalatia sanitara
 • Interventie de urgenta in caz de avarie/defectiune la instalatia electrica
 • Interventie de urgenta in cazul usilor blocate: casa, masina, seif ( deblocarea si schimbarea yalelor daca este necesar)
 • Pentru a elimina orice efort financiar din partea dumneavoastra oricat de mic ar fi, am decis ca plata abonamentului in valoare de 15 lei,  sa se faca lunar  dupa primul an de contract achitat integral.
 • Tot cu gandul la confortul, banii si  linistea dumneavoastra, am cautat si gasit solutii de plata care sa va faca sa tratati cu mai multa relaxare orice problema sau necesitate ce poate aparea in locuinta dumneavoastra.  De aceea, plata oricaror piese, materiale si accesorii folosite la lucrarea de interventie pentru care am fost solicitati, poate fi efectuata in termen  de 3 zile.
 • Pentru interventiile de urgenta in caz la avarie sau defectiune de orice natura, asiguram interventia cu prioritate fata de alte solicitari in timpul programului anuntat pentru tipul de abonament dar nu mai tarziu de 3 (trei) ore si discount de 15% la pretul pentru manopera.
 • Pentru interventiile de urgenta in caz de avarie cu risc de inundare datorata instalatiei termice sau sanitare sau cu risc de incendiu cauzata de instalatia electrica, interventia se va efectua in timpul programului anuntat, in maxim 1 ora de la momentul preluarii apelului de catre operatorul nostru si cu 0 lei pentru manopera efectuata.
 • Daca interventia de urgenta in caz de avarie/defectiune la oricare dintre instalatii (termica, electrica sau sanitara) a fost ca urmare a unei avarii asupra careia s-a intervenit ca urmare a solicitarii dumneavoastra,  contravaloarea pieselor cat si a materialelor folosite se poate efectua in termen de maxim 15 zile calendaristice.
 • Exceptie face interventia efectuata pentru deblocarea si/sau schimbarea yalelor uzate sau defecte pentru care termenul de plata la termen de maxim 15 zile se aplica doar pentru plata  manoperei.   Contravaloarea pieselor si materialelor utilizate (daca este cazul), ce urmeaza a fi facturate separat se vor achita conform facturii in maxim 3 zile de la eliberarea acesteia.
 • Exceptie face si situatia in care dumneavoastra veti solicita efectuarea de lucrari diverse, suplimentare in afara interventiei de urgenta in caz de avarie sau defectiune  pentru care se va stabilii pretul final al lucrarii ce va trebui executate , pentru situatia in care nu decideti optarea pentru abonamentul PREMIUM. Bineinteles ca piesele, materialele si accesoriile folosite le puteti achita in acelasi termen de 3 zile de la eliberarea facturii sau la termenul direct negociat. In oricare dintre aceste situatii, pentru lucrarile executate, costul manoperei va fi redus cu 15% fata de preturile practicate, totul pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti.

FOARTE IMPORTANT: Valabil doar pentru abonamentul START!

PROGRAM PENTRU SOLICITARI SI INTERVENTII    08:00 – 20:00

Puteti apela oricand la oricare din serviciile noastre chiar daca nu detineti banii necesari la momentul in care aveti nevoie de noi. Noi vom finanta lucrarea solicitata urmand ca reglementarea platii sa se faca ulterior. Vom raspunde la fel de prompt solicitarilor si  vom face tot posibilul pentru a interveni in cel mai scurt timp sau daca este posibil  chiar in  intervalul orar dorit,  tinand cont de programul si disponibilitatea dumneavoastra.