AloElite-CumFunctioneazaEste foarte simplu. Trebuie sa realizati in primul rand ca devenind clientul nostru, confortul tau si al familiei tale este asigurat iar orice problema care ar putea aparea in orice moment este ca si rezolvata.

Suntem siguri ca vi s-a intamplat sa aveti nevoie urgent de un meserias.  S-a blocat usa, ori s-a spart sau fisurat o teava sau racord, trebuie schimbata bateria,  s-a produs un scurt circuit electric si ati ramas fara curent ori ati avut nevoie rapid de un mester pentru a va rezolva orice alta problema urgenta. Cu stilul de viaţa din ziua de azi, cine are timpul şi răbdarea să facă toate acestea de unul singur? Si cine garanteaza calitatea lucrarii efectuate? Puteti suna non-stop de Luni pana Duminca la noi pentru a va ajuta orice problema pe care o intampinati.

Ajungem la Dvs. in maxim 1 ora din momentul sesizarii telefonice pentru situatiile de urgenta cu risc de inundare sau incendiere a locuintei.

Abonamentele Elite sunt special concepute pentru a raspunde cerintelor diferite ale clientilor nostri, oferind acces de la o acoperire de baza prin constatare si remediere pana la servicii complexe. Ca abonat Elite, beneficiezi de servicii de interventie si lucrari la instalatiile sanitare, termice, electrice si lacatuserie, precum si avantaje oferite din partea partenerilor nostri.

In plus, Elite Vision and Consulting si-a propus  sa incheie cat mai multe parteneriate cu  diverse companii de vanzari directe si companii de servicii, parteneriate care vor aduce un plus de beneficii abonatilor nostrii care doresc sa beneficieze de avantajele colaborarii cu noi si in afara locuintei. Colaboratorii nostrii sunt specializati pentru a asigura  interventia rapida si sigura pentru si in avantajul dumneavoastra.

Fie ca sunteti companie, societate comerciala sau asociatie de proprietari, puteti solicita o oferta personalizata. Ca persoana fizica iti propunem unul din cele doua tipuri de abonamente Start sau  Premium dedicat traiului linistit si confortabil alaturi de familia ta.

Elite Vision este primul si singurul furnizor din Constanta si tara, capabil sa  ofere astfel de servicii prin abonamente cu discount la plata manoperei la lucrarile executate la cererea dvs pentru pachetul Start si cu manopera 0 lei  pentru serviciile excutate la pachetul Premium. Aceste servicii  prestate catre beneficiari prin plata abonamentelor sunt disponibile pentru moment doar pe raza orasului Constanta.

Suntem flexibili pentru a raspunde cerintelor clientilor nostrii si suntem disponibili 24/24 .

Daca aveti o urgenta( avarie la instalatia termica, electrica, sanitara, ai vre-un geam spart de inlocuit, ti s-a blocat usa de la casa, de la masina sau seif) sunati la numarul de telefon     0734 34 14 72 (non-stop) si  o echipa profesionista este la dvs acasa. Daca urgenta anuntata prezinta riscul de inundare sau incendiere a imobilului/locuintei, vom intervenii in maxim 1 ora de la momentul preluarii apelului.

Dar nu intervenim doar in caz de urgenta. Tot pentru ca sunteti abonatul nostru, ne-am gandit sa va oferim si alte beneficii. Ne puteti solicita serviciile pentru multe alte lucrari ce constau in reparatia si intretinerea instalatiilor existente,  inlocuirea tuturor  pieselor, materialelor si accesoriilor ce se impun sau pe care doriti sa le executati in locuinta dumneavoastra,  lucrări de înlocuire a bunurilor încorporate în instalațiile sanitare, termice și electrice, exceptând înlocuirea rețelelor de electricitate sau instalatiilor sanitare încorporate în structurile de rezistență ale imobilului.. Pentru toate aceste interventii la cerere,  vom fi prezenti  cand aveti nevoie de noi,  vom executa acele lucrari pentru dumneavoastra cu aceleasi discounturi sau gratuitate anuntate la manopera.

Acest serviciu unic si dezvoltat in premiera doar pe raza orasului Constanta, a luat  fiinta tinand cont de nevoile fiecaruia dintre noi care doreste sa  aiba mereu alaturi si la dispozitia sa pentru nevoile sale urgente, acel specialist care ca urmare a nevoii noastre exprimate  sa raspunda astfel: „Vin imediat!”.

Este foarte important sa vina meseriasul atunci cand ai tu nevoie de el,  nu atunci cand are el timp pentru tine.

Odata ajuns la domiciliul dumneavoastra, lucratorul nostru:

  • va fi legitimat;
  • va fi foarte curat imbracat;
  • va purta protecție izolantă pentru încălțăminte  în vederea evitării contactului dintre încălțăminte și interiorul locuintei dvs;
  • va lucra curat;
  • va strange mizeria de la locul interventiei;
  • nu va fuma;
  • nu va consuma alcool si nici nu va emana halena alcoolica;
  • nu va consuma alimente;
  • va oferi in numele companiei garantie atat pe piesele, materialele, accesoriile folosite, cat si pe manopera efectuata;
  • dupa finalizarea lucrarii, va completa o fisa de receptie in care va mentiona defectiunea constatata, lucrarile de remediere efectuate, piesele, materialele si accesoriile folosite, ora la care a ajuns la domiciliul dvs., cat si ora incheierii lucrarii;

Optimizarea cheltuielilor

Nu exista tarife pentru manopera la interventiile in caz de urgenta si totodata reducerea semnificativa a costurilor de intretinere si reparatie in locuinta dumneavoastra pe termen lung. Abonamentul ofera linistea si confortul chiar si financiar de care aveti atata nevoie.

Stabilitate si flexibilitate

Fiind singurii in acest domeniu, ne permitem sa va oferim o gama larga de servicii in locuinta dumneavoastra. Deasemenea veti fi informati pentru fiecare nou serviciu inclus in abonamentul dumneavostra cu garantia ca indiferent de numarul si complexitatea serviciilor nu vom majora pretul abonamentului  existent ales.

Pachete de servicii

Interventie rapida de urgenta in caz de avarii/ defectiune in locuinta dumneavoastra cu risc de incendiu sau inundare (maxim 1 ora din momentul apelului). Solutiile multiple de rezolvare inseamna: reducerea semnificativa a costurilor, asistenta permanenta, calitate impecabila a serviciilor, garantia produselor si a serviciilor si relatia stabila cu un singur prestator de servicii.

Flexibilitate

Gama de servicii poate fi personalizata functie de nevoile dumneavoastra.

Suport clienti

Va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an!