Abonamentele Elite sunt special concepute pentru a raspunde cerintelor diferite ale clientilor nostri, oferind acces de la o acoperire de baza de constatare si remediere si pana la servicii complexe. Ca abonat Elite beneficiezi de servicii sanitare, termice, electrice si lacatuserie, precum si avantaje oferite din partea partenerilor nostri.

In baza unui abonament lunar, persoanele juridice, asociatiile de proprietari si pesoanele fizice pot beneficia de un serviciu prompt si de solutii moderne pentru o buna functionare a instalatiilor tehnico-sanitare si electrice.

 • Timp de interventie de la anuntarea avariei cu risc de incendiu sau inundare de maxim 1h;
 • Timp de interventie in caz de avarie/defectiune fara risc de incentiu sau inundare intre 1h-3h;
 • Timp de remediere si repunere in functiune de maxim 1-24h; Depinde de complexitatea lucrarii;
 • Verificarea periodica trimestriala gratuita a instalatiilor care fac obiectul contractului;
 • Consiliere tehnica gratuita privind executarea lucrarilor necesare.

Este bine de stiut ca:

 • Nu cerem banii înainte!
 • Comunicam preţul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideţi costul final.
 • La intervenţiile fara regim de urgenta pentru care preţul manoperei depăşeşte 50 lei, deplasarea şi constatarea sunt gratuite.
 • La interventiile fara regim de urgenta pentru care pretul manoperei nu depaseste 50 lei, deplasarea si constatarea sunt in valoare de 50 lei.
 • Oferim garanţie de 6 luni pentru toate lucrările efectuate.
 • Deplasarea la interventia de urgenta solicitata de dvs in intervalul orar 21.00 – 08:00 se va taxa cu 0 lei.
 • Deplasarea la interventia de urgenta solicitata de dvs in intervalul 08:00 – 21:00  se va taxa cu 0 lei.
 • FOARTE IMPORTANT :
 • Termenul de interventie de urgenta cu risc de avarie sau incendiu, este interventia cu prioritate maxima asupra careia se intervine intr-un termen de maxim 1 ora de la momentul anuntarii avariei  dispeceratului nostru. Aceasta consta in avarierea coloanelor  de alimentare cu apa a caloriferelor, a coloanelor de alimentare cu apa a instalatiilor sanitare si avarierea tabloului  electric sau a oricarui dispozitiv care fumega, arde cu flacara sau face scantei.

In plus, Elite Vision and Consulting  a demarat o campanie de incheiere de parteneriate  cu diversi comercianti si/sau prestatori de servicii diverse, toate acestea insemnand avantaje pentru clientii nostrii care isi doresc sa beneficieze de servicii, beneficii si in afara locuintei. Personalul este specializat pentru a asigura interventia rapida si sigura pentru si in avantajul dumneavoastra.

Daca esti companie, agent economic sau asociatie de proprietari, poti solicita o oferta personalizata care va tine cont de riscuri conform domeniului de activitate. Ca persoana fizica iti propunem un abonament Start sau unul Premium dedicat traiului linistit alaturi de familia ta fara sa aveti batai de cap. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne la adresa de e-mail office@aloelite.ro

Elite Vision And Consulting este primul si singurul furnizor din Constanta, Bucuresti si Romania care ofera astfel de servicii prin abonamente cu discount de 15% pana la 30% la plata manoperei pentru serviciile executate  cat si reduceri din pretul materialelor folosite la abonamentul Start. La abonamentul Premium, costul manoperei pentru lucrarile executate asa cum sunt definite la abonamentul Premium este de 0 lei.  Aceste servicii prin abonamente sunt disponibile pentru moment doar pe raza orasului Constanta.

Pretul abonamentului prin asociatiile de locatari/proprietari este de  5 Lei  pentru un apartament/luna, pret valabil pentru un minim de 50% din apartamentele totale din cadrul asociatiei.

Suntem flexibili pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri si suntem disponibili 24/24!