Venim in intampinarea nevoilor asociatiilor de proprietari/locatari cu o oferta speciala!

Abonament lunar – 5 lei/apartament/luna

Oferta pentru Asociatiile de proprietariIn acest abonament sunt incluse lucrari de reparatii pentru intretinere din cadrul asociatiei de proprietari cu discount  cuprins intre 30% – 60% aplicat pentru manopera efectuata !

  • Instalatii electrice
    Schimbat prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat,  schimbat fasunguri, schimbat spoturi (acolo unde accesul este dificil), inlocuit sigurante in tabloul electric, schimbat tablou electric.
  • Instalatii sanitare
    Schimbat racorduri alimentare apa, inlocuire robineti, inlocuit vane,  inlocuit racorduri de scurgere, intretinerea si reparatia instalatiei sanitare existente.
  • Instalatii termice
    Inlocuiti robineti tur si retur la instalatia existenta, intretinerea si reparatia instalatiei termice existente la subsol.
  • Hidroizolatii si termoizolatii

Mai mult decat atat, lucrarile solicitate ce necesita plata de manopera si materiale, se pot efectua cu plata la termen sau in rate egale fara dobanda, perioada de plata fiind stabilita in functie de valoarea lucrarii executate.
Astfel, asociatiile de proprietari  abonate la serviciile noastre vor putea beneficia rapid de executarea lucrarii ce se impune in cadrul asociatiei, aceasta din urma demarand anterior actiunilor de colectare a fondului financiar necesar lucrarii impuse. Lucrarea poate fi finantata de noi si executata imediat, urmand ca reglementarile financiare sa se faca  ulterior.